On som?
Mirador, 2 Valls CP 43800,
carles@cubos.cat
Tel: +34 695 937 996

Valls, 1 de novembre de 2020

 

EL DALÍ DE VALLS FA EL SALT A LA GRAN PANTALLA


El dia 11 de febrer s’entrenarà una pel·lícula documental sobre la persona que ha reencarnat durant més de trenta anys el personatge de Salvador Dalí.
Arrenca una campanya de micromecenatge per a donar l’impuls final al film. https://vkm.is/dalimiquel
El projecte neix l’any 2015 de la mà de Carles Cubos, Pep Roig i Jordi Sans.

 

El film portarà per títol “De Dalí a Miquel” i navega en un mar de paisatges onírics i surrealistes on hi descobrim històries de bohèmia i cabaret. Records que es contraposen amb la crua realitat d’una persona que viu en extrema solitud i pobresa.
La figura del Miquel posa veu i cara a diferents problemàtiques de la societat actual: l’acceptació social, el culte a la imatge i la solitud en la vellesa, entre d’altres.

Un projecte que neix de l’amistat de tres vallencs amb en Miquel Marcé: el Carles Cubos, el Pep Roig i el Jordi Sans.

En Carles Cubos és un fotogràf que desenvolupa la seva feina en un estudi a Valls. És un creador inquiet i compromès. Ha desenvolupat nombrosos i premiats projectes en el camp audiovisual. El seu darrer treball documental “Nosaltres, els Xiquets de Valls” va rebre el XXIX PREMI CRISTINA REQUENA i GIRÓ, DE PERIODISME www.carlescubos.cat.
En Pep Roig, llicenciat en Història Contemporània i antropologia social, ha participat i dirigit nombrosos projectes de creació i documentació. Actualment, és el responsable de l’arxiu audiovisual de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.
En Pep i en Carles comparteixen amistat amb en Jordi Sans. Una persona estretament lligada al barri antic de Valls, a la cultura popular i a en Miquel. El Jordi regenta un conegut bar de la Plaça de l’Oli de Valls.

 

Arrenca una campanya de micro mecenatge a Verkami:
El dia 1 de novembre a les 9.30h del matí arrenca una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami. https://vkm.is/dalimiquel La campanya té una durada de 40 dies i servirà per a donar un impuls final al projecte. La pel·lícula es troba en la seva fase final: postproduccció i muntatge.

La Campanya de Verkami:
• El gran gruix de recompenses correspon a la compra d’entrades per assistir a la preestrena que es farà al cinema.
• Les i els mecenes viuran una preestrena molt especial el dia 11 de febrer de 2021 a Valls, amb la presència d’en Miquel.
• Degut a les mesures derivades de la crisi del Covid-19, la preestrena serà de dos passis: el primer a les 19.30h i el segon a les 20.45h.
• Hi ha una part de recompenses destinada a presentacions en espais culturals, centres socials o bars.
• Hi ha una altra part de recompenses destinada al visionat “online” de la pel·lícula, on proposem diferents tipus d’aportacions.
• Per últim, hi ha una recompensa individual més elevada: “Productores Solidàries”. Aquesta recompensa està pensada per a persones que volen donar un impuls extra al projecte.

 

 

 

Contacte premsa.
Carles Cubos Serra
695 937 996 – carles@cubos.cat

Author avatar
CARLES